Incanto Images Fotografie

Incanto Images betekent betoverende foto's.
Ik hoop dat de betovering werkt en dat je kan genieten van de foto's.
Van macro- tot landschapfotografie en alles wat daar tussen in zit.

Giro d'Italia - 2de etappe

09-05-2010
Waarom Roze:
La Gazzetta dello Sport werd in het begin op geel papier gedrukt. Daarna was groen even de kleur, maar toen die kleur op was, werd het roze. Roze werd in 1931 ook de kleur van de leiderstrui in de Ronde van Italië. Mussolini sprak er tijdens zijn bewind zijn afschuw over uit – hij vond roze de kleur van vrouwenondergoed – maar de organisatoren hielden voet bij stuk en het is nog steeds roze.

Deze zondag 9de Mei genieten van de op één na grootste wielerronde .
Het is echt super leuk dat zo’n grote ronde in Nederland start. Alle wegen worden afgezet voor de grote karavaan, al is het maar een half uurtje dat de jongens door Gemeente Wijdemeren heen gaan. De jongens waren in een oogopslag voorbij.
De start was om 12.00 in Amsterdam en rond de klok van 13.00 uur waren ze al in Loosdrecht, ze rijden ook gemiddeld 44 kilometer per uur. En zonder stoplichten moet dat kunnen…

Tylar Farrar de 26 jarige Amerikaan is van deze etappe de winnaar geworden.

De wielrenners op de bovenste foto: bedankt Henri
Rick Flens (Rabobank voorste renner) , Paul Voss (Milram tweede renner, leider bergprijs), Mauro Facci (Derde renner Quick Step) en Stefano Pirazzi (Renner in laatste positie) Colnago CSF Inox)
Tot de volgende

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je bezoek en leuk dat je even de tijd neemt om een berichtje achter te laten!
Thanks for visiting my blog and leaving a comment!