Incanto Images Fotografie

Incanto Images betekent betoverende foto's.
Ik hoop dat de betovering werkt en dat je kan genieten van de foto's.
Van macro- tot landschapfotografie en alles wat daar tussen in zit.





De mooiste foto's van......2014, wie doet er mee

<a href="//nl.pinterest.com/pin/create/button/" data-pin-do="buttonBookmark"  data-pin-color="red" data-pin-height="28"><img src="//assets.pinterest.com/images/pidgets/pinit_fg_en_rect_red_28.png" /></a> <!-- Please call pinit.js only once per page --> <script type="text/javascript" async src="//assets.pinterest.com/js/pinit.js"></script>



Weten jullie het nog de oproep in 2011, wie doet er mee om een jaaroverzicht te maken....Het is niet meer weg te denken. We gaan het in 2014 weer doen, ik weet zeker dat er nog meer mensen mee gaan doen. Er komen elk jaar prachtige serie's voorbij, we kunnen het niet meer missen met oud en nieuw. 

Aan de afgelopen jaren is te zien dat iedereen het op zijn eigen manier invult, en toch hebben we allemaal de zelfde onderwerp. Van elke maand één foto laten zien, en wat is het moeilijk kiezen elk jaar weer.

Omdat het jaar bijna ten einde is en december een drukke maand is om op stap te gaan, is het bijna weer tijd om het jaarlijkse overzicht te maken.


Wat is de bedoeling:

- Maak een blog waarin je van elke maand één foto plaatst die je het mooist vond, liefste, ontroerendst, een leuke herinnering..enz
-Het moet een foto zijn uit je eigen collectie
- Zet bij schema de tijd/ datum op 31 december om 23:30, dan hebben we net voor oud en nieuw een lijst met blogjes en dan kunnen we na de oliebollen en appelflappen, en wanneer we iedereen een handje en kusje hebben gegeven, en van het vuurwerk hebben genoten, foto's bekijken wat voor moois iedereen gemaakt heeft in 2014.
- Iedereen mag meedoen, of je nu een internetsite hebt of een wordpress blog.
- Het gaat om de datum/maand waarop de foto gemaakt is.

Kijk zelf maar hoe je het gaat invullen, je mag erbij schrijven waarom je deze foto als mooiste hebt genomen, je belevenis bij deze foto, of heel simpel 12 foto's plaatsen. 


Het is mogelijk om al vast te beginnen met uitzoeken, je plaatst je foto en zet je blog in concept / gepland, je hoeft het dus niet op de laatste dag te doen. De foto hierboven is als voorbeeld geplaatst.


Kopieer en plak het linkje wat hierboven staat en stuur dit door naar al je blog vriendjes. Op plaats een gadget in de zijkant van je balk. 


Veel succes en ik kijk uit naar het jaar overzicht van 2014...


Gadget aan de zijkant: 

http://incantoimages.blogspot.nl/2014/10/de-mooiste-fotos-van2014-wie-doet-er-mee.html

Indeling, Gadget toevoegen, HTML-Java Script, Titel.....invullen, Inhoud...( HTML bewerken) het linkje plaatsen wat hier boven staat en dan opslaan...


Gebruik als titel:
De mooiste foto's van 2014

Succes allemaal.


Groetjes Von

Voorbeelden van de mooiste foto uit het jaar.......
2011
2012
2013



4 opmerkingen:

Bedankt voor je bezoek en leuk dat je even de tijd neemt om een berichtje achter te laten!
Thanks for visiting my blog and leaving a comment!