Incanto Images Fotografie

Incanto Images betekent betoverende foto's.
Ik hoop dat de betovering werkt en dat je kan genieten van de foto's.
Van macro- tot landschapfotografie en alles wat daar tussen in zit.

Doen jullie weer mee met de beste top 12 over 2016


De tijd vliegt, we gaan alweer het 6de jaar in. In 2011 maakte we met z'n allen onze eerste jaaroverzicht. Kijken jullie maar eens terug naar de eerste serie. Wat is het leuk om dit terug te zien. Het is een hele leuke traditie geworden, wie zin heeft doet dit jaar natuurlijk weer mee....we kijken terug naar een mooi jaar met hopelijk weer mooie beelden in 2016. We kunnen het niet meer missen met oud en nieuw. Want dat is de bedoeling, om 24.oo herinneringen op te halen over 2016. 

In de afgelopen jaren is te zien dat iedereen zijn eigen invullen er aan geeft. Met allemaal toch het zelfde in gedachten, je mooiste 12 foto's van afgelopen jaar, met uit elke maand 1 foto, en niet stiekem smokkelen..;-). Wat zal het weet een moeilijke klus worden. Maar doe je best, het gaat je zeker lukken.


Omdat we nog maar 2 1/2 maand hebben om alles uit te zoeken, nu al even een kleine herinnering zodat jullie al vast een kleine voorselectie kunnen maken.


Wat is de bedoeling: 
*Maak een blog waarin je van elke maand één foto plaatst die je het mooist vond, de liefste, de ontroerendste, een leuke herinnering...enz.
*Het moet een foto zijn uit je eigen foto collectie.
*Zet bij schema de tijd/datum op 31 december om 23:30, dan hebben we net voor oud en    nieuw een lijst met blogjes en dan kunnen we na de oliebollen en appelflappen, en wanneer  we iedereen een handje en kusje hebben gegeven, en van het vuurwerk hebben genoten,  foto's bekijken wat voor moois iedereen gemaakt heeft in 2016.
*Iedereen mag meedoen, of je nu een internetsite hebt, een wordpress blog of een blogger       blog, we maken er een kleurrijk geheel van.
*Het gaat om de datum.maand waarop de foto genaakt is. Niet wanneer deze geplaatst is.


Kijk zelf maar hoe je het gaat invullen, je mag erbij schrijven waarom je deze foto juist plaatst in je top 12. Of heel simpel alleen de 12 foto's plaatsen.

Het is mogelijk om al vast te beginnen met uitzoeken, je plaatst je foto en zet je blog in concept/ gepland, je hoeft het dus niet op het laatste dag te doen. De foto hierboven is als voorbeeld geplaatst.


Kopieer en plak het linkje wat hierboven staat en stuur dit door naar al je blog vriendjes. 


Veel succes en ik kijk uit naar het jaar overzicht van 2016.


Gebruik als Titel:
De mooiste foto's van 2016

Heel veel succes allemaal, weet hoeveel denk werk het kost, ook dit jaar zal het in sommige maanden iene miene mutte worden.

Groetjes YvonneVoorbeelden van de mooiste foto uit het jaar....
2011
2012
2013
2014
2015
5 opmerkingen:

 1. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. O Von wat ben je er vroeg bij. De herfst begint pas net ;-)
  Maar natuurlijk doe ik mee. Ik heb wel heel weinig geblogd dit jaar, de keuze is dus klein. Misschien ben ik dan wel snel klaar?
  Groeten, Gonnie

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. voordat we het weten is het december, je zal vast voor elke maand wel een foto hebben..?? en het gaat misschien iets makkelijker dit jaar, wanneer er niet zoveel in de mapjes zitten..

   Groetjes Von

   Verwijderen

Bedankt voor je bezoek en leuk dat je even de tijd neemt om een berichtje achter te laten!
Thanks for visiting my blog and leaving a comment!