Incanto Images Fotografie

Incanto Images betekent betoverende foto's.
Ik hoop dat de betovering werkt en dat je kan genieten van de foto's.
Van macro- tot landschapfotografie en alles wat daar tussen in zit.

Review: Fotoboek van Saal Digitaal


Review fotoboek van Saal Digitaal Nederland.

Via facebook kon er mee gedaan worden aan een review voor een fotoboek van Saal Digitaal. Voorwaarde was wel dat je ergens een review kon schrijven. 

Een aanvraag formulier ingevuld, was toen met de Noorwegen foto's bezig, en ik werd uitgekozen om een fotoboek te maken. Dat moest er een worden van Noorwegen.
Alleen niet al mijn foto's waren al bewerkt. Het heeft even geduurd voordat alles klaar was. 


De waardebon had een bepaalde waarde en daarmee kon je zelf bepalen wat je wilde maken. Wanneer je meer pagina's wilde gebruiken dan kwam dat als een extra er bij. 


Wat heeft Saal een geduld met mij gehad. Er stond eigenlijk 4 weken voor, ik kreeg verlenging, wat een vriendelijke medewerkers.
De software:

Om het fotoboek te maken moet je eerst hun software downloaden, dat ging allemaal snel en gemakkelijk. Dan kies je een album uit die je graag wilt gebruiken. 


Het fotoalbum ontwerp is op verschillende manier mogelijk. 
Basic lay-outs of thema's kun je uit kiezen.
De layouts die vervolgens geboden worden vind ik zelf niet fijn om mee te werken. Je kan geen losse keuze maken voor de linker of rechter pagina. Je kiest gelijk een lay-out voor links en de rechter pagina.
Een overzicht van de pagina, met aan de linkerkant de foto's die je wilt invoegen en aan de rechterkant de keuze om je pagina te vullen.Rechterkant met vele toepassings mogelijkheden om een blad creatief mee op te vullen. 


Het Fotoboek:

Het Noorwegen album kwam heel snel binnen na de bestelling. Spannend hoor, hoe zal het er uit zien..?? Het fotoalbum was zeer goed ingepakt, met een extra rand om de hoeken te beschermen. Na het openen zat er nog een extra foam zakje om het album, en daaronder nog een bescherming van een extra dikke plastic zakje. Dit was echt zo netjes verzorgt. Klasse gedaan.


Het fotoboek ziet er puntgaaf uit. De kwaliteit van het papier is prachtig. Het fotopapier is ontzettend dik, mooi glanzend en zeer stevig. En omdat het fotoalbum met platliggende pagina's is uitgevoerd komen de foto's mooi uit.


Kleuren komen overeen zoals ik ze ook werkelijk heb bewerkt.


Op de laatste bladzijde een klein QR-vierkantje.


Conclusie:

Het is een foto album van prachtige kwaliteit, met platliggende pagina's en de foto's zijn perfect weergegeven. In kleur en afwerking. 

2 opmerkingen:

  1. Bedankt voor de review Von, het zier er erg fraai uit. Zeker interessant om eens met hen in zee te gaan.

    Groetjes,
    Marianne

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je bezoek en leuk dat je even de tijd neemt om een berichtje achter te laten!
Thanks for visiting my blog and leaving a comment!